tiistai 12. maaliskuuta 2019

Elämämämme matkoja

Kuten aina, kaikki meidän elämässä tapahtuu nopeasti. 25. maaliskuuta saimme työpaikan ja reilun viikon päästä meillä oli jo kaikki järjestetty. Asunto, lennot, hoitopaikat lapsille ja eläimille. Lento lähtee sunnuntaina 17. maaliskuuta. Saavumme paikalle yöllä ja seuraavana päivänä alkaa heti työt. Pysynkö edes itse perässä...

Tosin tälläistä elämää meillä on ollut aina. Minulla ennen tätäkin suhdetta ja miehelläni ennen minua. Kun päätämme lähteä johonkin, niin me lähdemme ja laukut saattaa olla pakattuna tunnissa.

Paras oli ehkä se kun olimme olleet lasten kanssa kiertämässä auton kanssa Eurooppaa kolmisen viikkoa. Olimme käyneet Italiassa ja tulimme Ranskan ja Hollannin kautta kotiin. Tukholman lautta saapui aamulla Suomeen ja kotona olimme puolen päivän maissa. Lapset lähtivät siitä Isälleen jatkamaan kesälomaa ja meidän piti jatkaa arkeamme. Onneksi sain vaatteet pestyä ja kuivatettua, koska pari tuntia siitä kun olimme saapuneet kotiin oli meillä jo varattuna ilta lautta Tallinnaan ja lähdimme takaisin tien päälle pariksi viikoksi. Italiaan tietenkin, minnekkäs muualle :)

Kun olemme tienpäällä, nukumme aina autossa muutamia tunteja, välillä saatamme ottaa majoituksenkin, mutta yleensä ajamme ainakin Itävaltaan saakka ennen majoitusta. Matkustamme henkilöautolla ja nopeiten olemme ajaneet Tukholmasta Italian Riminiin 34 tunnissa noin 3000km. Kävimme Saksassa vielä katselemassa vähän nähtävyyksiä. 

Mieleenpainuvin reisumme oli kun kävimme 15 maassa 9 vuorokaudessa ja kerkesimme nähdä paljon nähtävyyksiä. Nauttia Gardan upeista maisemista, käydä päiväretkellä Ihanassa Veronassa. Pyörähtää Monacon radalla, käydä katsastamassa Pariisin nähtävyyksiä ja viettää Hollannissa iltaelämää.


Euroopan korkein kohta Mont Blanc
Näitä matkoja ja kokemuksia on niin paljon, että kirjoitan erikseen kokemuksista kaikista maista joissa olemme viettäneet aikaa. 
Italia Amalfi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Berninpaimenkoiran kanssa automatkalle Espanjan Fuengirolaan

Ensi viikolla lähdemme takaisin Fuengirolaan. Tällä kertaa mukaan lähtee 8kk ikäinen berninpaimenkoira, Oskari. Valmistelut koiran ka...